Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeCheck Our Feed

foto 3  Danzon

Zin om weer eens lekker te dansen? Dan hebben wij nu een hele leuke mogelijkheid voor u om het weer eens te proberen. Op 24 maart zijn wij gestart met ons pilotproject Kom, dans met mij…de Danzón. Dit is een nieuw initiatief van het Internationaal Danstheater (ID), educatieve partner Dans in School en de stichting Vier het Leven. Het is een initiatief voor en vooral met ouderen vanaf de leeftijd van 65+.

12 werksessies en drie voorstellingen
Op 24 maart zijn we gestart met de danswerksessies onder leiding van Ireen Kurvers en Tineke Veenhof met het maken van een korte voorstelling in de vorm van een salon. Ireen en Tineke zijn beide ervaren choreograaf en dansdocent en worden begeleid door Jan Linkens, artistiek intendant van het Internationaal Danstheater.

Locatie

De werksessies zijn op de donderdagochtend van 24 maart tot en met 26 mei, van 11:00 tot 13:00 uur in de Doelenzaal aan de Amsterdamse Kloveniersburgwal 87.

Voorstelling
De voorstelling wordt gemaakt in de sfeer van de nieuwe voorstelling Danzón van het Internationaal Danstheater die op 7 maart haar première vierde in DeLaMar Theater in Amsterdam en tot en met 31 mei te zien is in de Nederlandse theaters en schouwburgen. De uitvoering van de voorstelling van Kom, dans met  mij …de Danzon is aan het eind van de middag op 29 en 31 mei in de Doelenzaal Amsterdam en op 30 mei in de Amsterdamse Meervaart. Deze voorstelling gaat naadloos over in een danssalon voor het publiek.

Openbare Danssalons
Naast de werksessies organiseren wij ook een aantal openbare danssalons. Op swingende Caribische muziek kunt u vrij dansen en iedereen is van harte welkom. Vanwege de moeilijke dag van Koningsavond is besloten om de eerste Danssalon die gepland was op 26 april in de Amsterdamse Doelenzaal te verplaatsen naar een andere datum. Hierover komt binnenkort meer duidelijkheid. Aanvullende data voor de Danssalons volgen binnenkort op de agenda van dit project op deze website.

Toegang voor de Danssalon en de voorstelling is €7,50.

Direct aanmelden
U kunt zich direct aanmelden voor voor de Danssalons en voor de voorstellingen via info@intdanstheater.nl of (alleen op maandag en woensdag tussen 9.00 en 16.30 uur) telefonisch via 020 – 623 9112.

Iedereen vanaf 65 jaar is welkom op de Danssalons en de voorstellingen. Dus ook uw buurman, vriendin en familie!

Dit project is mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van:
logo  klein sluyterman van loo copylogo rcoakVSBfonds PAY-OFF CMYK