Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Nieuws archief

Beste dansers,

Om een week extra gelegenheid te geven voor aanmeldingen hebben we besloten een nieuwe auditiedatum te plannen:

Zaterdag 10 december is de nieuwe auditiedatum voor de herneming van de jeugdvoorstelling Kymani door het Internationaal Danstheater. De auditie vindt plaats van 10:00-13:00 in Amsterdam.
We zoeken in totaal 3 stagiairs: 1 meisje en 2 jongens.

Wil je deelnemen? Dan verzoek ik je vriendelijk om je uiterlijk donderdag 8 december 22:00 aan te melden via annemariebakker@internationaaldanstheater.nl
De bevestiging met de exacte locatie volgt dan vrijdag 9 december.

De repetities vinden plaats van 4 t/m 20 januari 2017 in Amsterdam.
De tournee vindt plaats in de periode van 21 januari t/m 16 juni 2017. Er zijn 28 voorstellingen gepland op 20 dagen, waarvan de meeste schoolvoorstellingen zijn, die overdag plaats vinden en er zijn 5 vrije voorstellingen geboekt die in de avond plaats vinden.

Stagiairs ontvangen de gebruikelijke stage vergoeding volgens CAO Theater en Dans. Daarnaast ontvangen ze een séjour en reiskostenvergoeding conform CAO.

Kymani is in oktober 2015 in première gegaan en heeft getourd t/m mei 2016. In 2017 wordt deze opzwepende voorstelling hernomen, met een deel van de oorspronkelijke dansers, aangevuld met 3 stagiairs.

Zie ook: http://www.intdanstheater.net/kymani

We stellen het zeer op prijs als je dit bekend maakt onder mogelijk geïnteresseerde dans studenten of pas afgestudeerden.

Print Friendly