Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Nieuws archief

img_0409Maandag 14 november was het eindelijk zover. Het jaarlijkse Balletgala in het DeLaMar Theater in Amsterdam waar het Dansersfonds ’79, opgericht door Alexandra Radius en Han Ebbelaar ieder jaar prijzen geeft aan mensen die zich verdienstelijk hebben gemaakt in de danswereld en aan het aanstormend talent.
In aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix, ontvingen Michael Sastrowitomo, sinds 2012 verbonden aan het Internationaal Danstheater en Jurriën Schobben, danser bij Introdans, de Aanmoedigingsprijs 2016. Beiden hebben zich ontwikkeld en geprofileerd als dansers met een aanstekelijke dansdrift, ongemaniëreerde theater en een flinke hoeveelheid danstechnische bagage.

Michael Sastrowitomo was het afgelopen seizoen bij het Internationaal Danstheater te zien in de jeugdvoorstelling Kymani, het verhaal van een drummer, in Boma (Corneliu Ganea) en in Danzón (Jan Linkens).

Vanaf eind januari 2017 wordt de voorstelling Kymani van het Internationaal Danstheater hernomen.  Vanaf half maart is Michael met een aantal dansers van het Internationaal Danstheater te zien in de nieuwe “double bill” dans en muziekproductie Tango ( Neel Verdoorn) / Mania (Corneliu Ganea), een coproductie van het Internationaal Danstheater en Tango Extremo.

Van harte gefeliciteerd Michael! We hopen nog heel veel van je te kunnen zien de komende jaren!

Foto: Antoinette Mooy

 

Print Friendly