Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Nieuws archief

HET ID | TEAM | DANCERS | BESTUUR | JAARVERSLAGENVACATURES

108Portretten-IDT-050215_zwSophie Lambo, algemeen directeur
“Wat het ID voor mij bijzonder maakt is dat er een open geest is ten aanzien van andere mensen en hun culturen. Het dansrepertoire is divers en kleurrijk, zoals de wereld dat ook is. Alle collega’s zijn écht betrokken bij de club en werken met hart en ziel aan de voorstellingen die we maken. Het geeft een geweldig gevoel om samen resultaat te boeken. Ook het werken met jonge mensen vind ik leuk, dat houdt je bij de tijd en dat is belangrijk, want wij ontlenen ons bestaansrecht aan wat er in de maatschappij gebeurt.” Vanaf medio 2012 zit ik in het bestuur van de Nederlandse Associatie van Podiumkunsten, de NAPK.

Jan Linkens, artistiek intendant
jan“In de afgelopen vijftig jaar is er een enorme hoeveelheid kennis opgebouwd op het gebied van dans, cultuur, tradities en rituelen en die gaan we nu gebruiken om de groep in de volgende artistieke fase te begeleiden. Een nieuw avontuur, waar ik me met veel enthousiasme voor inzet. Wat mij het meest aantrekt in het dansrepertoire van het ID is de afspiegeling van het heden en verleden. Ik houd ervan om verschillende ideeën en mensen samen te brengen en daar opwindende voorstellingen mee maken.”

Petra Poll, financiële administratiePetra2
“Dans vind ik vooral erg mooi om naar te kijken en ik vind het knap hoe dansers hun lichaam gebruiken. Ik ben ook yogadocente en ben sowieso geïnteresseerd in het menselijk lichaam en wat daar allemaal mee mogelijk is. Naast het ID werk ik ook voor andere culturele instellingen, zoals STIP en het Vondelpark Openluchttheater. Ik heb het erg naar mijn zin bij het ID en ik vind het leuk om in mijn vlak ook een steentje bij te kunnen dragen aan de mooie, ontroerende en uitdagende voorstellingen die wij maken.”

 

Marjolein Sno, marketing & publiciteit
marjolein“Sinds begin 2014 ben ik verantwoordelijk voor de marketing & publiciteit. Naast het ID werk ik ook voor Sportcentrum VU. Ik vind vooral de veelzijdigheid erg leuk, iedere dag is anders en het komt ook zomaar voor dat ik help achter de bar van de Doelenzaal of bij de receptie. Ook het zien groeien van een voorstelling, van de eerste dag van de repetities tot de première vind ik iedere keer weer heel mooi om te zien.”

 


Print Friendly