Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On YoutubeCheck Our Feed
Nieuws archief

 008

Rossana Caldarera

Studeerde in Genève en Florence. Rossana danste een aantal jaren bij Opus Ballet Company, en werkte daarna eerst in Frankrijk en vervolgens in Nederland bij onder andere Sagi Gross en Bencha Theater. Is sinds 2011 verbonden aan het Internationaal Danstheater.
005

Jeroen van Acker

Studeerde aan de Rotterdamse Dansacademie. Danste bij Dansgroep Amsterdam, Scapino Ballet, De Stilte, Tanzcompagnie Gießen en bij De Nederlandse Opera. Jeroen danst sinds 2012 bij het Internationaal Danstheater.

003

Patrick-Joel Radu

Kreeg zijn opleiding bij ArtEZ, de Folkwang Hochschule in Essen en Alvin Ailey School in New York. Hij danste bij het Scapino Ballet en bij verschillende Duitse gezelschappen. Patrick was finalist bij the UIltimate Dance Battle en Everybody Dance Now. Bij het Arnhems Danstheater werkte hij als danser, choreograaf en acteur. In 2012 startte Patrick bij het Internationaal Danstheater.
007

William Lü

Studeerde aan de Chapman University, California. William werkte bij verschillende gezelschappen, waaronder Backhausdance, Helios Dance Theater en de Regina Klenjoski Dance Company. In 2007 en 2008 won hij de Lester Horton Award. William is sinds 2012 aan het Internationaal Danstheater verbonden.
012

Róisín Verheul

Studeerde aan de Rotterdamse Dansacademie Codarts. Tijdens haar stage bij het Internationaal Danstheater danste Roisin  in Zonnekoningen en Mannen van de Tango. Ook trad ze op in Krisztina’s Keuze bij Krisztina de Chatel. Sinds september 2013 is Roisin verbonden aan het Internationaal Danstheater.
001

Soetkin Jacobs

Studeerde af aan de Koninklijke Balletschool  in Antwerpen en de Nationale Balletacademie in Amsterdam en ging daarna naar Dance New Amsterdam en de Stella Adler School for Acting, beide in New York. Zij danste onder andere bij het  Nationale Ballet, Paul Selwyn Norton, The Dutch Don’t Dance Devision, Stijn Celis, John Byrne en David LaChapelle, had hoofdrollen in musicals als Fame en Chicago en bereikte de finale in The Ultimate Dance Battle. Soetkin danst sinds 2012 bij het Internationaal Danstheater.
002

Mathilde Van de Wiele

Studeerde aan de Koninklijke Balletschool in Antwerpen. Ze werkte voor het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Ballet d’Europe en het Staatstheater Nürnberg. Sinds 2013 is Mathilde werkzaam bij het Internationaal Danstheater.
006

Francesca Peniguel

Kreeg haar opleiding in Brisbane (Australia). Ze werkte in verschillende ballet- en moderne- dansgezelschappen in Duitsland, Zwitserland, Italië en Nederland bij o.a. de Komische Oper Berlin Ballet, het Staatstheater Oldenburg, Aterballetto en Conny Janssen Danst. Francesca werkt bij het Internationaal Danstheater sinds 2013.
013

Michael Sastrowitomo

Studeerde aan de Rotterdamse Dansacademie Codarts. Michael liep stage bij het Scapino Ballet en werkte bij onder andere Operadans, Project Sally en Conny Janssen Danst. In 2011 deed hij mee in De Avond van de Jonge Danser. Michael is sinds 2012 verbonden aan het Internationaal Danstheater.

Desi Bonato

Desi Bonato (stagiair)

Begon met dansen op een privé school in Padoa, Italië en ze zette haar opleiding voort bij Codarts, de Rotterdamse dansacademie. Voor het seizoen 2015 / 2016 is ze een deel van het Internationaal Danstheater als stagiair, om af te studeren in juni 2016. Ze kreeg de kans om met Codarts aan de Talent on the Move tour in februari 2015 mee te doen, ze heeft in het Korzo theater met het stuk “Stonhenge” van Jiri Kylian en in De Doelen met het stuk De Doelen Danst door Neel Verdoorn en anderen.

 

 

Print Friendly